Mega Concept

Vodeća kompanija u opremanju enterijera, prodaje tapeta, zavesa i draperija


 

Mega concept već dugi niz godina predstavlja vodeću kompaniju u polju opremanja enterijera. Pored sopstvene proizvodnje, uvoza i distribucije proizvoda, naša kompanija pruža usluge opremanja stanova, kuća, poslovnih prostora, javnih objekata i hotela – po sistemu ključ u ruke.

Mega concept je ekskluzivni uvoznik tapeta Nemačkog proizvođača AS Creation, zavesa i drapera britanskog proizvođača Prestigious textiles, holandskog proizvođača House of Happines i mnogih drugih. Kao značajnu referencu možemo istaći kolekciju lagerskih zavesa i drapera, kao i veliki broj tapeta u preko 300 dezena na našem lageru u Beogradu. Ovakvim konceptom možemo uvek i u veoma kratkom vremenskom roku odgovoriti na zahteve naših klijenata.

Mega concept je razvio u okviru svog poslovanja i brend Concept Design, koji se bavi proizvodnjom rolo sistema. Oni u svojoj nameni i u zavisnosti od materijala koji se koriste, mogu naći veliku primenu u opremanju kako stambenih, tako i poslovnih i hotelskih objekata. U svojoj paleti nudimo veliki broj boja u black-out materijalima (potpuna žastita od sunca), zebra ( noć i dan ), office screen platnima kao i klasičnim rolo materijalima.